NOTÍCIES

Paella a Matadepera per la Germandat de Sant Sebastià, magnífic dia que ens va fer al mes de Gener per cuinar la paella, unes 270 persones van poder tastar la paella, tot i que al final vam fer curt, degut a la gran demanda i va haver-hi gent que és va quedar sense tastar-la, l' any vinent a superar les 300 racions, d'una festa que vàrem començar fa un any amb 130 comensals.

 

Moltes gràcies a la Germandat per la confiança i al poble de Matadepera per la gran rebuda que ens ofereixen cada vegada que hi anem. 

2ª Paella a Corsico (Italia) per 300 persones.

Un any més hem pogut deleitar al públic Italià amb una de les nostres paelles, de nou la ciutat de Corsico i de la ma dels companys de Sabor Catalan, hem pogut fer realitat la segona edició, enguany hem superat amb escreix la participació de l'any passat i esperem tornar a batre rècords en la propera edició. Ens encanta visitar als nostres amics de Sabor Catalán ja que ens ofereixen un tracte i una rebuda d'auntèntic luxe. Vi ringrazio molto e arrivederci al prossimo anno.

Gotadegust SL

 

Carrer Saturn nº 47

08228 Terrassa

 

Telèfon: 628 92 38 71

mail: info@gotadegust.com

Visiteu el nostre Facebook: Gotadegust

Proveïdor de peix
El que poden arribar a fer amb el reciclatge de les nostres llaunes.
Tiene instalado un bloqueador de ventanas emergentes. Esta aplicación web solo puede configurarse y mostrarse correctamente si el bloqueador está desactivado.